tiden flyger iväg..

Idag var det många som snackade om lussevakan, vad man skulle göra och så vidare.
Jag tänkte att det är ju ett bra tag dit, så det är inget att oroa sig över. Men när jag kom hem såg jag att det är mindre än två veckor dit, och det är snart i min lilla värld.

Vart fan tar tiden vägen liksom? Jag fyllde ju nyss år! Jag kommer knappt hinna blinka innan jag tagit studenten också.. På tal om studenten, så kan jag verkligen inte fatta att JAG ska ta den i år. Jag började ju nyss gymnasiet känns det som? Nej, nu är det beställning av studentmössor och balanmälan som gäller..Men jag klagar absolut inte! Eller jo, lite för allting kostar så sjukt mycket.

Well, paradise hotel-time! see ya

heaven's on fire

När jag förberedde mig i fredags hos Catrine inför 18 årsfesten var jag nöjd och taggad.
Kvällen såg ut att bli riktigt rolig (som den också blev) och det verkade som om kvällen inte kunde bli så mycket bättre. Så fel jag hade.. När jag sitter där och sminkar mig för fulla rullar får jag ett litet sms av min fader som löd:

"Nu får du boka den 13/6. Då skall pappsen och hans töser se kiss ;)"


Tänk att kvällen bara kan bli så mycket bättre av ett enda sms.
Så fredagen den 11 juni tar jag studenten och söndagen den 13 juni ska jag se KISS!
Den helgen, eller veckan, kan ju inte bli annat än jävligt bra.




bra start

Igår var jag som sagt på 18 årsfest och firade Kennie, Josefin och Robin och jag hade riktigt kul!
Där var massa blandat folk och vissa man inte har träffat på ett bra tag, så det var kul att träffa alla igen.

Imorse var jag riktigt jävla trött och har idag bara städat mitt rum och kollade Desperate Housewives. Får nog bli att göra lite läxa senare ikväll. Som Sanna sa så får jag väl ta på mig mina geografiglasögon, haha! Internt inom klassen ja..

Sliten som ett djur, but the cleaning must go on..


three, it's the magic number

Nu har min helg börjat, eller ja, den började för 10 h sedan eftersom jag är helt ledig på fredagar.
Nöjd? Ja, riktigt jävla nöjd faktiskt.

Men om cirka en timme sitter jag på bussen på väg till Catrine för att jobba med vårt projektarbete och för att sedan gå till en 18 års fest x 3. Ska faktiskt bli riktigt kul.

Bilden under är kanske inte den vackraste av dom alla, men jag gillar den på något sätt. Den har den där lilla charmen, haha. Dessutom övertygar den mig att bli blond igen med tanke på mitt hår där..

Well, I'M OUT!


hörby, the place to be

Sjukaste.

Fick nyss reda på att det har funnits eller finns en 'gossip girl-blogg' om Hörby.
HAHAHAHAHA, alltså stackars människa.. Vad har den egentligen att skriva om liksom? 'Oh, nyaste! Alex strulade med Elin på Hampus fest!' Kul blogg.. eller ja, kanske. Ändå fett om man varit med där. Jag menar, om ni läser inlägget under så ser ni ju att jag är ganska känd? Jag känner att nu börjar dessa inläggen bli en aning utflippade. Borde nog gå och lägga mig. Nu. Direkt. Godnatt.


blogg-frida?

Om folk sitter över telefon och läser min blogg tillsammans, då borde jag vara rätt känd?
Eller?


bloggtorka

Emily klagade på att jag inte har uppdaterad, är väl antagligen inne i någon slags 'bloggtorka'. Så jag sa som det var till henne, kommer inte på något att skriva om. Då sa hon att jag skulle skriva om mig själv, eftersom det var mest intressant.. och jag kan ju inte annat än hålla med henne!

Jag är en glad och sprallig tjej som för exakt en månad och en dag sedan fyllde 18 år, alltså typ sista av alla i hela världen känns det som. Jag bor i Fogdarp, som inte ens är en håla som det låter.. utan det är en håla TILL en håla, Hörby. Men det är najs, ingen som ser hur mycket jag svettas när jag är ute och springer i alla fall. Jag går sista året på Turismgymnasiet i Lund, med bland annat Emily. Till en början förstod jag verkligen inte varför jag valt just det gymnaiset, men nu ångrar jag absolut inte mitt val och tycker att jag har fått många bra erfarenheter därifrån. (Smygreklam som Emily äääälskar!) Nej, nog om min skola.

Som person kan jag både vara sjukt glad och skratta så att det smittar av sig (har jag fått höra), till att bli världens suraste person som bara vill slå till folk om jag så kunde och fick. Om mina vänner berättar om en människa som betett sig dumt, börjar jag genast bli sjukt arg och om de berättar en rolig nyhet, blir jag helt glad och lycklig. Haha, ser mig själv lite som en kamelont där.. Tydligen, så är det många som tror att jag är en bitch första gången de ser eller träffar mig, men jag tror detta beror på att jag oftast är jätteblyg i början och att jag dessutom ser arg ut med mina ögonbryn. För egentligen är jag ju jättetrevlig eller hur? (a) HAHA!

Och så lite snabb fakta:
- Singel
- Jag har en 15 årig lillasyster och en hund
- Jag hatar hamburgare, men jobbar på ett gatukök
- När jag var liten gillade jag inte pannkakor och trodde det var något fel på mig pga det
- Så fort jag är sur på någon säger jag att jag hatar människan även om det oftast inte är sant
- Den människan som känner mig absolut bäst förutom mig själv är Catrine

Såja.. det finns ju såklart mycket mer att skriva om mig, skulle kunna skriva en hel bok för fan.
Men det skulle nog bli liiiite tråkigt för er, så vill ni lägga till något är det helt okej! HEHE

Fan alltså, värsta kontaktannosen här.. HAHA
Intresserade? Emily Bengtsson har mina kontaktuppgifter.. SÅ PUSS PÅ ER!


you should have put a ring on it

Och det var precis detta jag gjorde! Plus ett armband!
Handlade två ringar idag på glitter och en av de är tydligen en sån non smoking generation ring. Men eftersom jag bär ringen på lill och ringfingret (pga praktiska saker och för feta fingrar) så betyder det alltså att jag är emot rökning på dessa fingrar, HAHA! Nej, men ringen är fett fin och har velat ha en sån länge. Men detta var inte bara det jag köpte idag. Fixade även en ny mobil, Samsung Ultra Touch S8300. Blev fett nöjd.. GODNATT!


Den till vänster är non smoking-ringen som ni kanske ser,
den på den högra var bara sjukt snygg och armbandet
jag också köpte på bianco är under denna vackra ring!




heineken

Jag ÄLSKAR denna reklamen!
Kolla killen i ljusblå skjorta, hans uttryck är ju bara bäst!


2012

Såja, nu har jag varit på bio två gånger denna veckan. I torsdags var det Twilight + New Moon och idag blev det 2012 och det var pappa som valde filmen. Jag var först lite osäker på om jag ville se den, för jag blir så uppskrämd, men jag besstämde mig för att se den. Filmen var så lång som två timmar och 38 min, men det kändes verkligen inte som det. Så spännande var alltså filmen. Lite overklig på vissa ställen, men förväntar man sig annat egentligen? Och enligt mig ska man se den på bio för ljudet blir så bra där och effekterna bättre.

Nu har jag i alla fall stresspluggat in psykologin och tror att jag i alla fall kan få ett G på provet.
Om man nu tar de flesta av instuderingsfrågorna såklart, vilket han säkert inte kommer göra bara för det. Well, wish me luck!



i'm up!

Det är söndag, klockan är kvart i tio och jag är så trött.
Varför är jag då uppe och får inte sova ut min underbara skönhetssömn?

Svaret är att jag har psykologiprov imorgon.
Jag kan absolut ingenting och har inte ens svarat på instuderingsfrågorna.

Life is great.

burn baby, burn

Och så var ännu en helg förbi.

Igår var jag hos Emilia med Emma och hade en myskväll, och hon provade också hur hon skulle sätta vårt hår inför en 'håruppvisning'. Eftersom hon går frisör så ska de ha en sådan visning som deras projektarbete och jag ska gå där. Antagligen min enda chans att någon gång gå på en catwalk, eftersom jag inte är lika lång som modeller och definitivt inte lika smal som de är heller. A once in a lifetime opportunity.

Idag blev det också en hel dags jobb, men det är nice med lite cash.

Så nu ska jag fortsätta att kolla på Transformers, fett bra film.



Världens bästa klass, SpTur3! ♥

 

 


gårdagens bästa händelse

Även om min gårdag var piss till en början (se det förra inlägget),
så slutade dagen i alla fall så bra den kunde!

Jag kollade nämligen på midnattsvisningen av Twilight och NEW MOON!
Och jag kan bara säga att den var.. FETT JÄVLA BRA! ♥
Jag längtar redan till den 30 juni när Eclipse har premiär!!!!!!

Så även om min dag började riktigt kasst, så slutade den med god mat
på Vespa, gott godis från Hemmakväll och en riktigt bra film på SF Bio.


Så nu ska denna biljetten upp på vägen med min första Twilightbiljett!
Jag är en nörd, jag vet...


min värsta morgon någonsin

Igår började min dag verkligen inte bra.

Det hela började med att jag hostade så mycket att jag höll på att kräkas, äckligt som fan jag vet.. Men eftersom vi hade ett viktigt arbete att lämna in så kände jag att jag var tvungen att gå dit + att jag hade varit sjuk två dagar innan. Så jag fixade mig och när det var dags att cykla till bussen så ser jag att det regnar sånt smått skitregn ute och eftersom ingen var hemma och min moped nu inte tillhör mig längre, så var det bara att hoppa upp på cyklen och cykla. Antingen kunde jag ha huvudet ner mot marken och ändå få massa vatten i ögonen eller hålla handen framför ögonen, alltså såg jag absolut ingenting på något av mina alternativ.

Sedan när jag väl kom fram till bussen började jag rota efter min lilla spegel och bad till Gud att all min mascara inte hade försvunnit och som tur var kom jag lindrigt undan Märkte också att håret som blev så fint när jag plattade det på morgonen nu var helt förstört. Sen fick jag vänta på bussen som var extra sen och när jag sitter där och väntar så får jag ett sms av Catrine som löd: "Du, här är asmånga på bussen. Du kommer få stå."


Great, tänkte jag. Som om denna dagen kunde bli ännu värre. Ack, så fel jag hade.
När jag väl hade stått där i bussen med massa äldre människor och en tant som knuffa sig fram för att få sitta på ett trappsteg, så anlände vi äntligen till Lund och som tur var fick jag i alla fall en sittplats i stadsbussen. Känner då att jag fortfarande är helt blött på benen, men jag tänkte att de antagligen inte hade torkat sedan jag cyklade till bussen. När jag väl kommer fram till skolan och ska ta upp min vattenflaska som rymmer nästan en hel liter vatten, så ser jag att den är nästan tom. Då tänker jag efter och jo, var inte den helt full när jag la ner den i väskan i morse? I ren panik och ilska börjar jag plocka upp alla mina saker och börjar förstå att HELA min flaska har läckt ut i min väska! Mitt glasögonsfodral, min kamera, mitt arbete, mina böcker, mitt pennskrin.. ALLT var så jävla blött. Jag vill bara lägga mig i fosterställning och börja stortjuta.

Och när det händer en sån pinsam sak och när man blir så arg på det, så ska man verkligen inte prata med mig eller tycka synd om mig. Så det blev inte bättre när alla bara; 'Men nej, stackars dig!' Nu i efterhand förstår jag ju att de inte ville något ont, så jag ber om ursäkt för att jag kanske var lite irriterad i går morse. Men ja, har ni läst hela min text så kan ni ju förstå att jag i alla fall hade en anledning.

Arbetet torkade i alla fall så att jag kunde lämna in det, men nu står jag här med en kamera som man inte längre kan använda pga att den tar helt immiga bilder. Så det blir väl att köpa en ny.. Suck, livet är hårt.


whatever about the weather

Vilket underbart väder det är! Eller inte..
Jag är bara himla glad att vår el fortfarande är kvar. Hade seriöst dött om den försvunnit.
Nu ska jag bara be till Gud om att de INTE blåser imorgon när jag ska cykla till bussen
som det gör nu. DÅ dör jag. Gick ut innan för att ta in en kruka och när vinden träffade
mitt ansikte så kunde jag inte andas, så start var vinden. Vi har i alla fall inte tur med vädret..

boring

Ännu en dag av att vara hemma och vila. Fett tråkigt faktiskt.
Men får väl göra klart den förbannade turismuppgiften nu så att jag slipper att stressa
med den senare ikväll. Varför är det så, att även om man får en uppgift långt innan så
ska man ändå stressa som fan och göra den färdigt kvällen innan?

Jag vet inte hur det är med er, men jag får typ värsta 'kicken' när jag har lite press på mig.
Det verkar som om det blir bättre då. Kanske inte för min hälsa eller whatever.
Ni skiter säkert i vilket men nu vet ni det!

Från en tråkig Frida i ett tråkigt hus.

shopaholic

ÅH, jag vill ha.



Jag kan ju bara drömma eftersom alt blir typ 3000 kronor.
3000 kronor som jag INTE har.. Märks det att jag gillar svart?

untitled

Idag blev det ingen skola för mig. Vaknade av att jag hostade asmycket.
Så min dag har gått ut på att kolla Gossip Girl och Desperate Housewives.
Turismläxan väntar fortfarande, så det är väl dags att ta tag i den nu.

Åh, jag blir trött bara av tanken...


mån dag

Nu är jag hemma efter en timmes spinningpass och det känns SKÖNT! Jag älskar att komma hem och känna mig alldeles.. ja, utpumpad. Då somnar man så lätt. Så därför blir det nog inget mer turism-läx-görande för mig. Ska nog bara läsa vår lilla läxa i psykologi och sen slockna i min säng. Det klingar fint i mina öron i alla fall.

Nej minsann, ska vara duktig och lägga in bilder sen min fest på facebook också.
Jag hatar egentligen att ha kamera med sig överallt för då hör man bara: "FRIDA, lägg upp bilderna snart!"
Man vill fan bara svara: "ELLER KAN DU SKAFFA DIG EN EGEN KAMERA OCH TA DINA EGNA BILDER???!!"
Men nej mina vänner, nu ska vi inte vara såna

disneyfeber

Det värsta med att sova länge på söndagsmorgon är att man absolut inte är trött
är man borde vara det nu på kvällen. Men jag har i alla fall sovmorgon imorgon.

Har jag förresten sagt att Lejonkungen är världens bästa disneyfilm?
I fredags när några kompisar var hemma hos mig började vi prata om lite gamla
godingar och jag sa då att jag älskar att kolla på disneyfilmer eftersom man nu fattar
skämten, som man inte gjorde när man var sisådär 7 bast. I alla fall så kom vi in på
Lejonkungen, Timon & Pumba, och beslöt oss därför för att titta på den.
Så i fredags satt sju 18åringar i min soffa och tittade på Lejonkungen. Gulligt.

Och om jag ska orka jobba på turismen imorgon är det nog bäst om jag sover snart.
Btw, jag tittade på Monsters inc. och Lejonkungen 2 idag också. Har nog fått Disneyfeber...





bad romance

Bara så ni vet så är det, eller var eftersom det enligt klockan är en ny dag nu, tre månader kvar till Alla Hjärtans dag. Så om ni befinner er i samma situation som mig och inte har en flick/pojkvän och skulle vilja ha det till denna dagen om tre månader, så får ni nog allt skynda på. Bara en påminnelse alltså.

I alla fall, så orkar jag inte berätta om vad som hände i Berlin viceversa. Kanske en annan dag. Kommer i alla fall bilder, definitivt. Hoppas jag.. Men nej, tanken på att orka sitta och vänta medans bilderna laddas upp på bloggen och att jag måste berätta om allting nu klockan halv ett på en lördagnatt när jag dessutom jobbat i elva timmar.. INTE så lockande kan jag tala om för er.

Nu kallar min säng på mig och min gula tandborste vill åka tillbaka till badrumsskåpet.

Och här har ni troligtvis en av Lady GaGas bästa låtar.



ich finde es klasse!

Översättning: Jag tycker det är toppen!

Ja, för nu har jag nästan packat färdigt allting till Berlin. Ska nämligen dit med
klassen för att guida varandra och sånt. Dessutom är det exakt 20 år sedan
Berlinmuren revs imorgon, så det ska bli fett att vara där just då! Har i alla fall
packat typ alla saker jag behöver i min alldeles för stora resväska, så nu ska jag
bara göra min matsäck, äta, chilla, åka iväg och handla godis och sedan hämtar vi
Catrine hemma hos henne för att bege oss mot Lund där vår buss väntar på oss!
Ska bli kul med en liten mini-semester, hoppas bara att jag fått med allting.

Well, ses på onsdagkväll! Och skicka inte sms,
för jag kommer inte svara!


Sist jag var i Berlin på konfirmationsläger. Här ser ni  och Hanna 'i'
judemonumentet som några i min klass ska guida om!


hård dag

Jag är så sjukt trött. 
Gick och la mig klockan tre och vaknade halv elva. Då var det dags att fixa sig för att åka med
lillasyster och Rebecca till gymnasiemässa i Lund + handla farsdagspresent till pappa.
Så nu är jag så himla trött. Blev inte heller så många bilder från igår men några kommer.


ALLTSÅ, lite mer uppdatering om gårdagen när jag orkar.

mvg på b-day

Som sagt, fyllde jag hela 18 år i för typ två veckor sedan, men har bl.a. vart sjuk så har inte orkat skriva om det. Men allt började med att jag vaknade utav min sjungande familj klockan nio på morgonen. Strax efter att jag öppnat ögonen och försöker förstå vad som händer, slickar min hund mig rätt i ansiktet. Världens underbaraste födelsedagspuss eller? Well, jag fick i alla fall pengar och Desperate Housewives säsong 5 av min familj. (Så nu ska jag bara handla säsong 4 som jag inte har ännu, haha)

Klockan 13.00 kom släkten + Catrine, Emma och Emilia och jag tror att vi käkade 75 % av tiden som alla var här. Fick pengar, presentkort på smycken och Bolagret, ett halsband, en kofta och massa annat. Fick även en biobiljett av Emma där vi först ska kolla Twilight och sen direkt efter New Moon! Jag längtar! ♥

Efter att släkten åkt, drog jag, Catrine, Emma och Emilia och bowlade. Det gick rent åt helvete faktiskt.. Men jag hade kul i alla fall. Efter det drog vi till Kvarnen i Hörby och åt thaimat. Sedan var vi alla helt jävla slut efter dagen så vi åkte hem till Catrine och mös lite! Hade faktiskt en riktigt kul dag, så tack mina tre pringlor för det! ♥


Emilia och Catrine i väntan på att få bowla


Emma posar med sitt klot


Catrine, Emilia, jag och Emma! (Hatar egentligen mig själv på denna bilden men)

OCH IKVÄLL BLIR DET ATT PARTY LIKE A ROCKSTAR!


morgen

Nu fattar jag verkligen att min 18 årsfest är imorgon.
Har varit nere på lokalen och dukat lite med moder und fader. Blev lite delade meningar om hur det skulle se ut men jag tror vi löste det rätt så bra! Temat är "Vad gör du om 10 år?" så jag är väldigt nyfiken på vad folk har tänkt klä ut sig. Och jag lovar att ha kameran i högsta hugg.

Färgade även mitt hår igår, eller Catrine gjorde det.
Men här har ni i alla fall. Fett mahogny, och jag gillar det!



SNART BILDER FRÅN MN B-DAY! hehe

i väntan på ett svar

Ja, här sitter jag och väntar på att sjukvårdsupplysningen ska svara.
Har gått från att vara nummer 27 i kön till nummer 9.
Sa jag att jag hatar att vänta?


too little too late

När man sitter och ska ha ett argument om varför människor ska åka till Rhodos
och en guidning om Alexanderplatz på tyska, det är då man ångrar att man inte valde franska..

ojsan

Hehe, jag glömde visst att säga till min engelskalärare att jag tänker hoppa av engelskan.
Får väl göra det imorgon...



Till mitt försvar hade jag bråttom till Buttericks för jag skulle hitta en dräkt till min fest.
Och det gjorde jag! Men jag kommer inte avslöja vad det är, det är bara Catrine som vet.

Så nu ikväll har jag färgat mitt hår och till mahogny (?) och jag blev nöjd!
Nu blir det lite guidningsskrivande och ska även skriva ett argument varför du ska åka till
Rhodos. Just det, på tyska ska dessa sakerna vara på! WIHOO!
Så jag får väl sätta igång.

Btw.. Lady Gaga - Bad Romance, fett jävla mycket bra

what to do

Nu befinner sig min klass, eller dom ska men visa skolkar väl,  Skrylle för någon äventyrspedagogning? Eller ja, det var något sånt.. Men eftersom lilla jag har halsfluss så får jag icke följa med på detta, och därför behöver inte jag befinna mig på skolan förrän 12.15 och ha bara en lektion. Efter det ska jag bara meddela min engelska-lärare att jag tänker hoppa av engelskan och sen drar jag och Catrine till Malmö för att kolla in Buttericks inför fredagen. Sedan blir det eventuellt att åka hem till mig och färga mitt hår, som börjar bli lite tråkigt.

Ja, så ser väl min dag ut. Bra för er att veta känner jag.

usch

Jag är nästan alldeles för trött för att ens logga in här.. Jag VILL blogga, men har ingen ork ikväll.
Aja. Keep on fighting!

Rätt tråkig skoldag, men den gick fort. Var även duktiga hemmadotter (?) idag och lagade mat till hela familjen! Tacorullar blev det, asgoda om ni frågar mig. Ja, egentligen sjukt meningslös dag. Förutom att jag fixat lite till min fest.

Men igår hände något som fick mig att börja längta till studenten som fan. Studentmössprovning. Mm, njuter bara av att höra ordet! Beställde i alla fall en tröja, ett champagneglas, studentkondomer, visselpipa, vatten"säker" penna och mössan med allt tillbehör! Och allt detta gick på under bara 1400 kronor! ♥ MEN VAFAN - JAG TAR BARA STUDENTEN EN GÅNG!
(och det är snart!!!!!!!!!!!!!!)

Och snart, när jag orkar, kommer de in lite bilder sedan min födelsedag!

HAPPINESS! Börjar inte förrän 12.15 imorgon!

SUG PÅ DEN NI!


sjukaste lovet

Ja, sjukt längesedan det kom en uppdatering från mig. MEN, jag har faktiskt mina skäl.. Jag har fått den underbara 'sjukdomen' halsfluss! ♥ Jag slutar dock att smittas imorgon, så jag kan gå till den underbara skolan! WIHOO! Så jag har inte kunnat göra några läxor alls på hela lovet, även ifall jag skulle ha behövt göra det..
+ att eftersom jag går på penicillin, så blir det inget drickande på min 18 årsfest. Ack och ve! Men då är det ju bra att jag kan ha kul ändå, haha! Såja, på mitt sista höstlov var jag sjuk.

Nej minsann, får bli en uppdatering om min födelsedag (som ligger i ett utkast) imorgon för blogg.se är så sjukt segt och jag är faktiskt trött! SÅ PUSS PÅ DIG! :*

RSS 2.0