arton

NU ÄR JAG OFFICIELLT ARTON ÅR GAMMAL!

även om jag inte föddes förrän 06.56, så då ska jag väcka mig själv
och sleva i mig tårta! Hehe, GRATTIS TILL MIG SJÄLV! :*


snart så

Enligt min klocka så går jag från 17 åring till 18 åring om bara två minuter.
Det är rätt sjukt egentligen att det är så..

Och jag har haft en otroligt dålig uppdatering - men jag har faktiskt varit sjuk
och har haft asmycket i skolan! Hoppas att jag ska kunna lägga upp några bilder
från modevisningen här, men det är ett annat problem!

Puss från mig på min sista kväll som 17 åring! :*

you wanna be on top?

Nu ikväll blev det att gymma i en timme, så jag fick ut alla mina irritationer. Det var väldigt skönt kan jag tala om för er. Och nu är jag bara jättetrött och känner att mitt huvud dunkar lite svagt. Men jag har i alla fall inte tid att bli sjuk under denna veckan. För imorgon ska vi för det första fotas med klassen och sen har vi tema nu, och då är det verkligen ingen bra ide att vara sjuk..

Man kan säga att vi har två olika tema på dessa två veckor. Förra veckan gjorde vi någon sorts film och min grupp valde att göra en resefilm om Hörby mest eftersom 75 % av oss från SpTur3 kommer från Hörby. Så nu ska vår grupp från IT-Media redigera den. Och medans de fixar och trixar med det så ska vi ha en modevisning med plagg från olika årtal i historien. Vi kallar den för 'Fashion through time'. Jag kommer ju dock inte att gå lika glamouröst och proffsigt som tjejerna i Top Model gör precis och dessutom kommer jag att kissa ner mig så nervös jag kommer att vara innan jag ska gå ut på catwalken. Tänk er att jag ska gå i 50/80-tals kläder inför hela skolan.. Ja, jag skrattade också till när jag tänkte på det.




Såhär proffsig kommer jag också se ut på torsdag eller?


bad day

Idag irriterar allt mig.
Vad någon än säger, så är det helt fel!
Vad någon än gör, så gör den det på helt fel sätt!
Vad någon än tycker, så är deras åsikt inte intressant!

Och det blir ju fan inte bättre för att vårt nya kylskåp står nere i vårt kök
och piper som om det vore ett brandlarm! Jag vill bara gå ner och smälla
igen dörren 100 grr och berätta för kylskåpet hur idiotiskt det är.

Jag kanske bara borde gå och lägga mig så att alla aggressioner försvinner?
Nej, jag ska fan inte låta de där jävla kylskåpet vinna..


lika som bär?

Jag får ofta höra att jag och min syster är lika, och visst.. Ibland kan jag verkligen se hur lika vi är särskilt nu när jag är brunett och om jag kollar tillbaka hur jag såg ut när jag gick i 9:an så är hon rätt lik mig.

Den 'värsta' kommentaren var när någon frågade om vi var tvillingar!
Jag menar, så lika är vi väl ändå inte?

  



Men tur att vi alltid är lika snygga eller? ♥


the weekend

"Veckoslutet"

Ja, min helg har varit väldigt trevlig. På fredagen blev det en hemmakväll med filmtittande och mys med familjen. På lördagen var det däremot full rulle hela tiden! Det började med att jag startade jobbet klockan tio och slutade klockan sex på kvällen för att snabbt åka hem och fixa mig. Jag slängde i mig maten och fixade mig, men fick ändå vänta en liten stund så jag fotograferade min syster och hennes kompis rebecka lite och blev även själv fotad. Men jag ska icke ljuga, där blev typ ingen bra bild på mig så.. Haha.
I alla fall så drog jag vidare med Isabell till Viktor, Kevin och Jonas 18 årsfest i Bosarp utanför Eslöv. Vi kom dit lämnade våra presenter, hittade Hanna och dansade loss. Det var en riktigt rolig kväll! Men tyvärr så gick musiken isönder vid halv tolv, så vid tolv-slaget åkte många hemåt. Men eftersom min mamma inte kunde hämta förrän ett, satt vi och snackade lite, vilket var väldigt trevligt eftersom de var längesedan man träffade dom! Men överlag tyckte jag att det var en trevlig fest! :)

På söndagen blev det kalas för mina kusins barn Melizza, som har fyllt 4 år, och för hennes lillasyster Vanezza som blev 2 år i slutet av oktober. Så det blev god mat, tårta och jag och min kusin Kevin, som är ett år yngre än mig, fick springa runt och leka kurragömma med 5 till 2 ½ åringar. Och det är ju alltid lika trevligt.. haha!

Ojsan, detta blev visst ett sånt här inlägg man egentligen inte orkar läsa men gör det endå. Jaja, det var ju trevligt att ni ville lägga ner de minuterna det tog att läsa detta på just mitt inlägg! :)

Så creds till er för det!

vi ses i dimman

Efter att ha jobbat röven av mig i åtta timmar så drar jag nu på 18 årsfest utanför Eslöv för att fira Viktor och Kevin! Jag är taggad som fan så hoppas på en trevlig kväll! Ha en kul lördag, för det ska bannemig jag ha!


:*

eller nej...

Jag ska inte vara en lat jävla idiot hela dagen - NU ska jag lägga in bilder från Yasmines fest här!
(Möjligtvis inte på fejjan, men isåfall blir de imorgon)


Catrine, Emelie och Rebecka


Rebecka och Johanna


Yasmine - födelsedagsbarnet! ♥


Och till sist - en liten porrbild på mig och Anna

MEN!
Sörj inte om du inte är med på en bild,
jag har fler men jag orkar inte lägga in alla nu.
Så resten får läggas på fejjan!
POSS


latis

Idag har jag varit alldeles för lat!

Jag kom hem klockan 15 efter att filmat klart allting - men jag gjorde inte en enda vettig grej.. typ. Hag fixade och trixade lite med grejer inför lördag och sedan kollade jag lite på True Blood (som för övrigt inte verkar lika bra som The Vampire Diaries ♥). Sedan har jag bara kollat Singing Bee och Mammas Pojkar. Haha, btw! Mammas pojkar är ju så jävla fult! Jag bara sitter och asgarvar genom hela programmet!

Så imorgon ska jag inte göra något speciellt, så det får faktiskt bli att göra lite nytta här hemma. Får väl jobba lite med projektarbetet, turismen eller tyska/svenskaguidningen. (BLÄ) Jag behöver också städa på mitt rum.. Det ser verkligen ut som en SVINSTIA!

Nej, nu ska jag faktiskt sova - är trött efter en hel dags filmande!
Och sorry till alla som väntar på bilder sedan yasmines fest, de kommer inom snarast! För jag har faktiskt laddat över dom på datan nu! :)

MENMEN, GODNATT!


glömska

Fan också.

Har glömt att lägga in lite bilder från Yasmines 18 årsfest, både här och på facebook.
Jaja, får väl bli att göra det imorgon. För nu ska jag sova som en stock!

Godnatt på er


kalla mig härmapa om ni vill

Min vän Emelie skrev ett inlägg om irritation och i slutet skrev hon om att det hade varit kul att veta hur folk uppfattar en - både positivt och negativt. Och jag tycker också att detta skulle vara kul så...
Ni som känner mig - hur upplever ni mig som person?
Och ni som inte känner mig precis - hur tycker ni jag verkar vara som person?

Hade verkligen varit kul att höra och jag kan ta både positiv och negativ respons. Men jag antar att de flesta av er bara kommer att klicka vidare till en annan internetsida, men det hade varit kul om ni som sagt bara kunde slänga in en kommentar om detta. Så tack på förhand!

:*


just shut up

Om man bortser från mig familj, så kan jag nog hålla min ilska inom mig rätt länge. Det ska rätt mycket till för att jag riktigt ska skälla ut någon (annan än min familj då som jag gör i princip varje dag). Visst, jag kan sitta och irritera mig för att någon är dum i huvudet, säga att jag hatar den (som jag oftast inte menar) och andra hårda ord - men det ska hända rätt många grejer för att jag ska bli så arg så att jag inte kan hålla det inom mig längre. Och när jag blir arg, då blir jag riktigt arg. Jag kan nästan inte hålla tillbaka tårarna så arg jag blir..

Och på senaste tiden har det hänt massa saker som har gjort mig så otroligt arg att jag bara vill skälla ut människorna som gör mig såhär arg. Och bara för att jag känner såhär, så går jag och irriterar mig på småsaker som sagts eller gjorts av folk som egentligen inte skulle ha stört mig ett dugg.

Jag vet inte om ni tycker detta stämmer in på mig, men såhär ser jag i alla fall mig själv.
Jag får väl helt enkelt hålla min ilska inom mig
...
ELLER SÅ KAN ALLA SLUTA VARA SÅNA JÄVLA FUCKERS?!

tack på förhand!


the worrying kind

Gud vad jag är seg här på min blogg. Men idag kände jag för att göra ingenting.. Och det var precis det jag gjorde också. Har bara suttit och kollat massa tv-serier. Men det var skönt att bara göra 'ingenting' och det tycker jag man måste få ta och göra ibland. Men har i alla fall hunnit översätta en reklam till tyska och skrev om mitt manus så att man kan se vad jag har skrivit. Så nu ska jag bara träna på det, hehe.. Men är fett trött så ja.. får väl se hur det går.

Det är så himla mycket som händer HELA tiden att jag knappt hinner med.

  • Jag fyller år snart, om tolv dagar, och därför måste jag komma på vad jag önskar mig
  • Jag måste fixa något jag och mina tjejkompisar kan göra på kvällen på min födelsedag
  • Jag måste fixa inför min födelsedagsfest
  • Jag måste göra massa projektarbete
  • Jag måste skriva TVÅ guidningar - en på svenska och en på tyska
  • Jag måste bestämma mig om jag ska fortsätta med engelska c eller inte, OCH om jag bestämmer mig för att fortsätta måste jag läsa en aptråkig bok
  • Jag måste köpa en dräkt till min fest
  • Jag måste träna på ett geografiprov
  • Jag måste byta bort tider på jobbet, men inte för mycket så att jag ändå tjänar pengar

Och på toppen av allting kommer jag absolut inte att ha ett enda öre att handla för när vi åker till Berlin + att min mobil dampar sönder, så jag måste köpa en ny. Men för vilka pengar? Nej, det vet inte jag heller..

Så nu ska jag gå och lägga mig och somna oroandes. Sedan sova i sisodär åtta timmar och glömma allt detta skitet för att sedan vakna igen och än en gång bli oroad av allt detta. Nej, godnatt på er för fan!


sliten som ett djur

Jag lämnade mitt hus tio i tio imorse och kom hem tio i tio ikväll. Jag har alltså jobbat i 11 och en halvtimme.. Sa jag att jag är död just nu förresten? Det är tur som fan att jag har sovmorgon imorgon. Så nu ska jag snart nanna kudden eller sitta upp med facebook hela natten, men det första alternativet lockar mest...

Sov gott sötnosar!

pardey

JAG SPELAR SÖNDER DENNA LÅTEN!


i gotta feeling

THAT TONIGHT'S GONNA BE A GOOD NIGHT!

Japp, jag hoppas i alla fall på det. För ikväll är det som sagt fest för Yasmine som fyllt 18 år!
Catrine kommer hit senare idag för att.. ja, hänga/förfesta, kalla det vad ni vill, hemma hos mig. Sedan blir vi upphämtade av Anna som har fått körkort (GRATTIS ♥) tjugo över sju och sedan far vi med henne och Rebecka mot Lund, Linero! Ja, kvällen ser ut att bli ganska bra faktiskt.

Nu är bara problemet vad jag ska ha på mig, men det brukar ju lösa sig så jag hoppas att det gör det denna gången också. Annars har jag faktiskt varit duktig idag och städat på toaletten. Ska snart ta tag i mitt rum också tänkte jag. Känner mig otroligt flitig idag.


fjorton minuter över tolv

Fredag - och dagen blev faktiskt helt okej. Gick i skolan från 10.15 till 13.10 - hade engelska c (som jag fortfarande inte vet om jag ska hoppa av - det problemet kanske diskuteras i ett annat inlägg) och projektarbete, som jag kom på att jag måste skriva loggbok om.. Haha, förvirrad eller vad?

I ALLA FALL!
Sedan handlade jag, Anna, Catrine och Johanna present till Yasmine som ska firas imorgon. Gick även en runda på stan med bara mamma och Catrine, och då hittade jag ett par uggs som jag köpte! Riktigt mysiga! Ikväll blev det också att kolla på Lågans damer när de spelade mot Dalhem, men dom förlorade tyvärr. Fan, jag blev riktigt riktigt sugen på att börja igen.. Men, ja. Det är också ett annat problem.

Så nu tänkte jag faktiskt tvätta av mitt smink och krypa ner under mitt sköna täcke och somna till ett Sex And The City-avsnitt som jag inte sett på väldigt länge! Så det är väl dags att ta upp boxen och kolla om alla underbara sex säsonger.

Och här kommer en bild på mina nya mysiga skor. Ja, inget speciellt med de egentligen..
Ser väl ut som alla andra uggs i princip.. MEN GODNATT I ALLA FALL!

Bild: Dinsko.se


helgen är äntligen här!

Såja, nu är skolan officiellt slut och helgen har börjat.

Men jag har inget planerat, så just nu ser min fredagkväll väldigt tråkig ut..
Friday I'm in Love eller?

Men det blir ljusare tider imorgon för då är det 18 årsfest för Yasmine
Looking forward to it!

Så nu ska jag och några till handla present till henne, PUSS!

allätare

Jag är verkligen en allätare i musik. Jag kan nästan, med några få undantag, lyssna på all sorters musik. Såklart gillar jag ju inte alla band inom denna musik typ men. Älskar allt från Cascada till The Killers. Från Lars Winnerbäck till Dead By April. Från Eminem till Justin Timberlake. Ja, listan med band och artiser blir otroligt lång..

Tänk egentligen så många bra låtar det finns. Tänk så svårt det egentligen är att få till en hit som man kommer lyssna på i många år framåt också. Det finns ju redan så himla många bra och underbara låtar. Och låttexterna. Tänk så många låttexter det finns som man tycker stämmer in så jävla bra på just den situationen du är i. Det är nästan sjukt så underbart det är..

Ja, musik är verkligen underbart..
Jag gillar också musik som kan få mig att bli glad när jag behöver det, men samtidigt kan den få mig att gråta ut om jag skulle behöva det. Som typ dom här låtarna..

Priscilla Ahn - Dream


Thriving Ivory - Angels On The Moon


Min absoluta favoritlåt, Nickelback - Savin' Me
(och kolla på videon, så himla fin)

walking in fogdarp

Var ute på en promenad med min lillasyster och hund för en stund sedan. Vi gick vår lilla runda i cirka en timme och bara snackade om alla mellan himmel och jord.. Okej, för att vara helt ärlig så pratade faktiskt hon mest om sig själv och jag kommenterade och fick ibland sticka in med min åsikt, mitt problem eller något annat. Men det fick jag göra ungefär tre gånger under hela tiden typ.. HAHA, har jag sagt att hon är för go?

Lovisa pratar om en kille;

"Nej, men han är ful. Han ser ut som en hund!
Eller, han är söt.
Lite.
Ibland.
Eller ja, till sättet kanske
Okej, det är rätt synd om killen nu när jag tänker efter.."


no school for me

Blä, ont i magen och mår illa..

älskar att vara sjuk eller?

Men slipper man läxor för det?
Nej..

party like a rockstar

Lilllördag - två dagar till helg

Nu har jag precis 'telefonpluggat' med Catrine, och det gick faktiskt helt okej. Får nog förhoppningsvis ett G i alla fall. Så imorgon blir det bara att städa, handla present och sen jobba med tema-manuset! JIPPIE..

Och fyfan vad det händer mycket nu i oktober, det känns verkligen som om alla fyller år
och min plånbok kommer bli så himla tunn. För nu på lördag blir det att fira Yasmine's 18 årsdag med en fest. Nästa helg är det Viktor och Kevins 18 årsfest och helgen efter det ska jag fira min födelsedag med släkten, och helgen efter det är det Halloweenfest. Ännu en helg efter det är det MIN 18 ÅRSFEST och helgen efter det blir det eventuellt en födelsedagsmiddag. Sen ska jag inte glömma att klämma in en resa till Berlin med klassen på cirka fyra dagar!

Som sagt, stora fester - liten plånbok!
Men jag gillar det!


klagomål

Jag ska..
- kunna åttio onödiga tyskaglosor till imorgon
- ha geografiprov på tre kapitel på torsdag, men kan ingenting
- med min temagrupp förberedda ett helt jävla manus inför temaveckan på aslite tid
- göra massa skit för projektarbete, men orkar inte

MEN idag..
- sprang jag en runda, lite intervaller och gick en runda med Emma
- lärde mig 75 av de 80 glosorna, som jag förvisso kommer glömma imorgon
- lagat mat till min familj, vuxenpoäng

SÅ LITE DUKTIG ÄR JAG FAKTISKT!
tack för att jag fick klaga, puss på er


En liten härlig bild på Emelie, mig och Emily ♥

michael jacksons spöke?

Johanna visade mig denna videon, fett läskig ju! ;o



Se den i sån "fullskärm", då ser man den bäst!

studiedag, me like it!

Riktigt bra helg - jägers på fredagen som sagt och sen blev det mys hemma hos cattis med henne, johanna och anna. Mycket skratt och mys, blev även lite busringning. HAHAHAHA - jag skrattar fortfarande åt det!

- "Varför ringer du en lööördagkväll?"
- "När ska jag annars ringa då? JAG RINGER VÄL NÄR FAAAAN JAG VILL!"
HAHAHA - jag kunde inte hålla mig för skratt förfan. Och tydligen är jag väldigt bra på att ändra min röst. Det kanske är en bra egenskap eller? Hahah...

Och söndagen.. ja, jag minns faktiskt inte riktigt vad jag gjorde. Tränade i alla fall med Emma på kvällen.
Idag hade jag studiedag, så jag åkte hem till Catrine och gjorde lite projektarbete och tränade även på geografiprovet vi har på torsdag och på ÅTTIO tyskglosor som vi har till onsdag, JIPPIE! ♥ Fan.. kom nyss på att jag har psykologi till imorgon. Jaja, får väl bli att göra den på bussen imorgon!

För nu ska jag allt dushca och sen nanna kudden!
PUSS OCH GODNATT!


friday and saturday

OCH HELGEN BÖRJAR BRA!
Gårdagen skulle egentligen spenderas med Catrine hemma hos henne med mys och film, men eftersom jag var otroligt rastlös och kände att jag absolut inte kunde sitta still så övertalade jag henne att vi skulle åka till jägers. Och så blev det, och jag måste säga att det var mycket mycket roligare än vad jag trodde att det skulle bli!

Sen vaknade man vid elva idag och hade cpont i fötterna så att jag knappt kunde gå. Efter det hänka jag mest runt i huset, tills mamma frågade mig om jag ville följa med och kolla handboll halv fyra. "Ja, bra" tänkte jag. "Så kan jag åka till Catrine direkt efter sen." Men ja, matchen skulle ju som sagt börja halv fem, men när vi kommer dit får i reda på att det inte finns några domare och att matchen inte börjar förrän tidigast halv sex.. Jaha, så det blev att vänta. Men när vi har suttit där i cirka en timme, nej då får vi reda på att matchen inte börjar förrän klockan SEX! Så jag pallade inte vänta och nu sitter jag här hemma hos Catrine :) Och "snart" kommer Anna och Johanna.

Bilder sen igår:

Sexy bitches

 
DU ÄR BÄST MIN LILLA CATTISBOLL! ♥


ingen bra start på dagen

Okej.. jag vaknade för typ 10 minuter sedan och för typ en minut sedan öppnade himlen sig och det bara vräkte ner.. SERIÖST! Om jag ska behöva cykla till bussen när det regnar så kommer jag seriöst att DÖ! OCH det tråkiga är att här finns ingen här hemma som kan köra mig till bussen! Dagens i-landsproblem..

I värsta fall så får jag väl köra moppe. För jag orkar inte hoppa över turismprovet, kan lika gärna få IG nu.. Gud, vad min dag börjar bra!

RSS 2.0