nu är jag en äkta nörd! ♥



Inte den vackraste bilden - men här ser ni i alla fall mig i mina brillor!
Kalla mig Synsam - det gör Emily/Babschlava! 8-)

t-r-ö-t-t

Imorgon har jag ett prov i turism som jag började plugga IDAG. Så jag hoppas att jag har tillräckligt med tur så att jag får ett G i alla fall. Imorgon är det också den drygaste dagen, går till 16.05.. Men ett plus är väl att jag har sovmorgon.

Usch, vilken dag. Det enda positiva är Grey's Anatomy - jag verkligen ÄLSKAR det programmet <3 Turismpluggande, tandborstning och min säng kallar nu!

WHO GONNA RUN THIS TOWN TONIGHT?

borta bra, hem och sova

Kom i princip nyss hem från Malmö efter en trevlig middag med massa härligt folk! Det var som förväntat jättemysigt och skulle vilja tacka alla som var där, särskilt Babschlava ♥ HAHA, för go!

Och nej, nu ska jag faktiskt krypa ner i min SKÖNA säng eftersom jag trots allt ska upp om sju timmar. Dessutom kommer jag säkert inte kunna somna direkt. SUCK! Det blir en lång dag imorgon...


a lonely september

Kort dag - bra dag!

Men har jag gjort tyskan som jag borde gjort? Nej, det har jag inte. Dessutom har jag turismprov på torsdag, så får väl sätta igång med skitet.

Ikväll ska jag och massa andra tjejer till Jensens Böfhus för att fira Emelie i min klass, så det ska bli trevligt! Får väl dock ta med mig tyskan så att jag och Catrine kan göra lite i bussen, haha. Ja, det är väl egentligen lika bra att ta med turismboken när man ändå är i gång.. Sen får man väl sitta uppe hela natten med engelskaanalysen också.. MEN DET ÄR DE VÄRT!

Så nu får jag väl fixa läxor och mig själv innan jag far iväg med bussen mot Malmö!

Have a fun night! :*


glasögonorm

Måndag - en ny dag, en ny vecka!
Jag brukar hata måndagar, men denna måndagen var faktiskt helt okej. Om man bortser från det pissiga vädret! Började med att jag hade sovmorgon så jag fick sova ut min skönhetssömn, haha. Skolan flöt på som vanligt. Fick tillbaka prov i psykologin och turismen, fick VG på båda två och jag är nöjd.

Efter skolan blev det fika med Johanna på Espresso House. Vi skulle egentligen plugga på turismprovet tills på torsdag, men det blev en massa mysigt snack istället! Sedan bar det av mot Synsam med mamma för att hämta mina nya glasögon som jag ska använda när jag läser på långt håll och när jag kör bil. Så därför hoppas jag att jag ser otroligt smart ut i dom nu, haha!

Ikväll har det mest blivit massa läxor - träning inför redovisning imorgon och skrivit lite på engelskan som ska vara inne på onsdag. Men fick såklart slita mig från dom ett tag när det var dags för att titta på Svenska Hollywoodfruar! Jag bara älskar Maria Montazami. Visst, hon är rätt så trög.. Men ändå så jäkla söt på något sätt! Man vill ju bara krama henne ibland. Anna Anka - Ja, jag känner någon slags hatkärlek till henne. Fast mest hat.. Sen tycker jag bara att Agnes-Nicole Winter är sjukt tråkig och patetisk som verkligen tror att hennes jävla B, nej förresten, C-FILM ska göra succé över hela världen. Dream on sweetie!

Nej, nu får jag väl allt fortsätta med engelskan så att den blir klar någon gång.

PEACE OUT!


never trust a ho

Tell your boyfriend if he says hes got beef,
that I'm a vegetarian and I ain't fucking scared of him!





bro's before hoes, eller?

Ja, bro's before hoes - sisters before misters. Uttryck man ofta får höra här i världen.
Då tänkte jag på hur mycket vänskap som har blivit förstörd på grund av kärlek. Man kanske inte bryter av kontakten helt, men vänskapen blir ändå 'skadad' på något sätt.

Att man är kär - är det verkligen en bra ursäkt för att skita i sin kompis?
Nej, jag drar inte alla som har förhållanden över en gräns och jag säger inte detta bara för att jag råkar vara singel. Jag tycker det är helt okej att man är lite gulligull i början av ett förhållande, det är nästan en självklarhet. Men det finns ju faktiskt en gräns. Visst, det jag tycker är så kallat 'tofflande' kanske någon annan tycker är helt okej. Men ändå.

En annan sak som jag kan störa mig på är när en kompis nästan glömmer hur det är att vara singel och vad det har att erbjuda om man säger så. Som att dom nästan ser ner på en bara för att du råkar kyssa en främmande kille på en fest och en annan främmande kille på en annan fest. Ja, man kan undra vad som är meningen med att göra? Men samtidigt, varför ska man ha ett förhållande nu när man är så ung och bara ska leva livet?
(Haha, okej. Nu tror ni att jag är någon megafeminist som råvägrar förhållande i ung ålder - men nej, så är de inte)

Allt jag vill säga är bara att glöm inte era andra vänner när ni väl hittar er hjärtevän.
Och vem vet, jag kanske blir exakt som jag skrivit när jag väl är i ett förhållande. Men jag hoppas på det bästa (att det inte blir så) och att mina vänner isåfall säger till mig, för annars vet jag ju inte om jag gör något fel.






Så för att hedra mig själv och alla andra singlar där ute blir det lite Beyoncé nu!

på ett badrumsgolv

Ja, det är just där jag befinner mig just nu i skrivande stund.
På vårt badrumsgolv med jobbkläder på, en slarvigt uppsatt tofs och med mina gula gamla tandborste i munnen..

Mina ben värker

Jag har ont i knävecken (?!)

Jag är trött som fan

Jag har ett ton med läxor som väntar på mig imorgon

BLÄ

Time to say goodnight, so..

GOODNIGHT!

nollåttafemtio

Ja, det är lördag och jag gick upp klockan kvart över åtta eftersom jag ska jobba.
Fråga mig inte varför jag gick upp då, eftersom jag inte börjar förrän kvart i tio, tio. That's just me I guess.

Så skulle ni nu vilja träffa mig, så får ni bege er till Z-grillen och köpa er en liten korv. För det är där jag ska spendera min lördag. Men jag klagar inte.. "Pengar rullar in som de ska"


Detta är nog den jobbigaste månaden någonsin, eftersom det känns som om ALLA, absolut alla i hela världen, är 18 förutom jag. Catrine, my best dude, fyllde ju 18 nu i september så nu är i princip alla vänner arton. Och det är klart det är underbart för henne, de är inte hennes fel. Kunde inte bara mina föräldrar planerat mig LITE TIDIGARE? Eller kunde jag inte ploppat ut mig själv två veckor innan min födsel, då de egentligen var uträknat att jag skulle födas?

" och sen innan dess tänkte vi sätta oss och ta en cider. Eller ja, vi som kan.." (sagt av min vän emma igårkväll)

Men de är lugnt... Jag är van. Och detta var ju mest för att få ut mina frustrationer på mig själv, att få klaga lite och att ha något att skriva om. Så nu, mina vänner, kurrar min mage så iiiin i helvetet att jag ska allt gå ner och käka frukost - som för övrigt är de bästa en "tidig" morgon.

Så vi hörs kanske ikväll när mina fötter är döda och hela jag stinker stekt korv!


friday i'm in love

Ännu en helg, loooovely!
Jag älskar verkligen fredagar! Man kan vara uppe sålänge man vill, men man kommer ändå upp i tid för man måste till skolan på morgonen. Och dessutom går jag bara i skolan från klockan nio till halv tolv, så jag klagar inte..

Så ikväll blir det mys och chillande med Catrine som det ser ut nu, men det är alltid lika kul!


Och här får ni en gammal go låt som får mig att sjunga högt så att nästa taket lyfter här hemma!





ännu en torsdag

Idag känner jag att jag har varit duktig och hunnit med att..

  • träna
  • övningsköra
  • hittat eventuella intervjuer till projektarbetet
  • kollat praktikplatser
  • tränat på datorkunskapsprovet

Och nu ska jag renskriva klart min analys till engelskan och träna lite mer på datorkunskapsprovet! Vill också tacka Rebecca som hjälpt mig med min header eftersom jag själv är så handikappad och inte klarar av det.

Imorgon är det fredag också, veckans bästa dag. Veckorna går så otroligt fort, kändes ju som om det var måndag igår. Men jag klagar inte.. Och dessutom är det en månad kvar tills jag fyller 18 år!!!! Eller för all del tre månader tills julafton som min pappa hellre pekade ut än min födelsedag, haha.


bloggsug

Okej, i flera dagar nu har jag känt för att verkligen blogga!
Bara skriva ur mig, lägga upp bilder, berätta om min dag ÄVEN om det nu inte finns någon som är intresserad av de jag skriver, så är det på något sätt så skönt att få skriva av sig lite och få visa upp sina nya skor från bianco för världen till exempel. Vissa kanske tycker att de är kul att läsa om min vardag och vad jag har för mig.

Men jag bryr mig faktiskt inte, för jag vill bara skriva lite.
Även om jag inte skriver världsbäst så man fastnar för de, så är det kul.
Så för tredje, fjärde gången så har jag raderat alla min gamla inlägg och börjar om på nytt.

So from this day on, så är jag nu en bloggerska!


RSS 2.0